Thomas Leon Keller

Midfielder, FC Heidenheim
Ålder: 24 år
Längd: 186cm
Vikt: 80kg
Thomas Leon Keller (född 5 augusti 1999) är en tysk professionell fotbollsspelare som spelar som mittback för Bundesliga-klubben 1. FC Heidenheim.

Thomas Leon Keller är en ung tysk fotbollsspelare som har gjort sig ett namn inom fotbollsvärlden. Han föddes den 5 augusti 1999 och har sedan dess utvecklat sin talang och skicklighet inom sporten. Keller spelar som mittback och är för närvarande medlem i Bundesliga-klubben 1. FC Heidenheim.

Som mittback är Keller ansvarig för att försvara lagets mål och förhindra motståndarlaget från att göra mål. Hans position kräver både fysisk styrka och taktiskt tänkande för att kunna hantera olika situationer på planen. Keller har visat prov på dessa egenskaper och har blivit en viktig del av 1. FC Heidenheims försvarslinje.

Keller har genom åren utvecklat sin spelstil och har blivit en pålitlig spelare för sitt lag. Han har visat upp sin förmåga att läsa spelet och göra viktiga ingripanden för att förhindra motståndarlaget från att göra farliga målchanser. Hans närvaro på planen har bidragit till 1. FC Heidenheims framgångar i Bundesliga.

Med sin unga ålder har Keller fortfarande mycket potential att växa och förbättra sig som fotbollsspelare. Han har redan visat prov på sin talang och har potentialen att bli en framstående spelare inom tysk fotboll. Med fortsatt träning och erfarenhet kan Keller fortsätta att utvecklas och göra ännu större avtryck inom sporten.

Källa: wikipedia.com

Spelarstatistik

Bundesliga

2023/24 - FC Heidenheim 2 0 0 0 0

DFB Pokal

2023 - FC Heidenheim 0 0 0 0 0