Carola och Jimmy
Trots att Carola och Jimmy gjorde slut för mågna år sedan är de än idag vänner. - Foto: Christine Olsson/TT Bild, Instagram/Carola

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.


Carola Häggkvist, 57, har i flera decennier blivit omskriven för sin otroliga låtskatt. Men också för sitt kärleksliv – från sagobröllopet med Runar Sögaard till flingen med Kicken och så relationen med Jimmy Källqvist.

Det var 1987 som Carola och Runar träffades på en kristen konferens i Tyskland. Kärlek uppstod direkt, och tre år senare var det dags för bröllop i Livets Ords kyrka i Uppsala. Den 26 maj 1990 samlades 6 000 personer för att bevittna vigseln mellan den svenska sångfågeln och den norska predikanten.

Carola och Runar gifte sig 1990. Bildkälla: Claudio Bresciani/TT Bild


Efter åtta år som gifta föddes parets son Amadeus Sögaard den 26 januari 1998. Men två år senare var skilsmässan ett faktum för Runar och Carola. 

Skilsmässan blev väldigt tuff för Carola, och hon beskrev senare det hela som en "mardröm" och "de värsta och mest smärtsamma åren jag någonsin varit med om".

Trots att många år har gått sedan skilsmässan har Carola och Runar inte riktigt försonats. När han släppte sin självbiografi gick Carola till hård attack mot sitt ex.

Desto bättre relation har Carola idag till sina andra ex-pojkvänner. Efter relationen med Runar så dejtade Carola år 2007 frikyrkopastorn Henrik Junaeus, men efter ett par månader ihop så gick de skilda vägar.

Den första längre relationen för Carola efter skilsmässan blev med trummisen Christian "Kicken" Lundqvist, känd från bandet The Poodles. De blev ett par våren 2009, men runt år 2011 så separerade de.

Carola och Kicken. Bildkälla: Stella Pictures.

Tre år senare så kom musikern Jimmy Källqvist in i Carolas liv – och han är än idag en del av det. 

Carola och Jimmy gjorde slut år 2019, efter fem år ihop. Men vänner har de fortsatt att vara, och han är även en del av Carolas dotter Zoes liv. 

Vid en av Jimmys födelsedagar så uppmärksammades han av Carola med ett fint inlägg på Instagram.

"En fantastisk basist och musikant, pappa och vän. Så tacksam att vi finns för varandra och för Zoe. Vi möttes på scen på sommarturnén 2006 och skrattade mycket redan då", skrev Carola.

Jimmy och Carola på premiär 2018. Bildkälla: Christine Olsson/TT Bild

Carola umgås med Jimmy Källqvist – se bilderna 

I år är det 10 år sedan som Carola och Jimmy föll för varandra. Några kärlekskänslor finns inte kvar – men vänskapen mellan de två blomstrar. Något som Carola gav en liten glimt av på sin Instagram.

I veckan har Carola nämligen umgåtts med Jimmy Källqvist – och en annan kanske otippad profil i sammanhanget. 

Nämligen programledaren Doreen Månsson. Trion var och provsmakade maten på en nyöppnad restaurang. Och av Carolas bilder så föll den hela sällskapet i smaken.

Doreen Månsson med sin sambo Henrik Hallengren, som hon hängt ihop med i många år. Bildkälla: Stella Pictures.

"Jimmy och Doreen tyckte också om maten", skrev Carola och följde upp med en story där hon skrev "Puman är här" om Doreen Månsson. 

Jimmy och Doreen umgicks med Carola. Bildkälla: Instagram/Carolaofficial
Maten verkar ha gått hem, enligt Carola. Bildkälla: Instagram/Carolaofficial
Puman is here, skrev Carola. Bildkälla: Instagram/carolaofficial

Senare tackade hon Doreen för dagen och kallade henne för "wonderwoman" – så vad trion än har i kikaren så gissar vi att det är något riktigt spännande!


/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!